velipekkamoisalo Onko Suomella varaa demokratisoitua?

Kiusallista Vanhanen

Presidenttiehdokas Matti Vanhanen esikuntineen on valinnut vaalistrategiakseen hyökkäilyn istuvaa presidenttiä kohtaan. Ministeri Jussi Niinistön omavaltaisuuden pääsyyksi hän näki presidentti Niinistön passiivisuuden yhteydenpidosta ministeriin. Eikä kepussa ymmärretä, miten komentoketju kulkee? Näitä hyökkäyksiä on jo ollut muissakin asioissa ja tavallsena politiikan seuraajana koen jo melkoista myötähäpeää Vanhasen kökkömäisen käytöksen vuoksi. 1950-luvun vaalien loanheittoon ei ole enää paluuta. Sillä Matti ampuu vain itseään jalkaan.

Luulisi, että koko ikänsä politiikassa ollut Vanhanen ymmärtäisi, että suomalaiset eivät hyväksy rakkimaista räksyttämistä. Kannattaisi yrittää jatkossa jollakin positiivisella viestillä, vaikka 2%:sta nouseminen tuntuukin työläältä. Tsemppiä Matti!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Ajattelin juuri sitä samaa kun kuulin tämän umpiharmaan Vanhasen kommentit uutisissa. Surkea ulostulo Vanhaselta vaikka en edes tue istuvaa presidenttiä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Presidenttiehdokas Vanhanen taisi innostua vähän liikaa kun keskustan Suomenmaakaan ei julkaissut, vaikka yleensä julkaisee Vanhasen kommentit.

http://www.suomenmaa.fi/uutiset/puolustusministeri...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Toisaalta on myös niin, ettei istuva presidentti voi, eikä saa olla myöskään kaiken arvostelun yläpuolella sen pres. Kekkosen kaudet karulla tavalla opetti mitä siitä helposti saattaa seurata.

Petteri Hiienkoski

Mielestäni Matti Vanhanen on presidentinvaalien turhake, joka ei tuo mitään lisäarvoa vaaleihin. Sen takia hän varmaan yrittää nostaa profiiliaan sillä mistä blogisti kirjoitti.

Iltalehden Juha Ristimäki kirjoitti mielestäni hyvin:

"Väyrysen kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä. En minäkään ole.
Mutta tässä asiassa täytyy sanoa, että Väyrynen on oikeassa, ainakin hyvin pitkälti. Demokratiaa tai ainakin keskustelua palvelisi, jos Väyrynen pääsisi presidenttiehdokkaaksi.
Menneet tentit ovat olleet hyvin samanmielisten ehdokkaiden näennäistä toistensa haastamista. Istuva presidentti Niinistö on päässyt helpolla. Tähän tulee muutos, jos Väyrynen pääsee tentteihin höyryämään."
(http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711172200541...)

Toimituksen poiminnat